Zomerconcert door jeugd van Symfonieorkest Bloembollenstreek

22 06 17 Poster Zomerconcert Symfonieorkest Bloembollenstreek

Op vrijdagavond 17 juni 2022 zal de jeugd van het Symfonieorkest Bloembollenstreek een zomers concert verzorgen in Villa Flora te Hillegom. Het belooft een zeer afwisselende avond te worden.

Onze jongste telgen van het JUSO zullen onder leiding van dirigent Marcus Vliegen de avond openen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: op hun programma staan onder meer een medley van de meeslepende muziek uit de ‘Pirates of the Carribean’, Farandole van Bizet en een speciale bewerking van het nummer ‘Believer” van Imagine Dragons.

Na de pauze neemt dirigent Dick Hesselink samen met Jeugdorkest (JO) het stokje over. Ook zij hebben voor ieder wat wils op hun lessenaar staan. Zo zullen zij een deel uit Symfonie no 40 van Mozart spelen en nemen zij u mee naar de “Phanom of the Opera” en brengen zij een muzikaal bezoek aan de Efteling.

Na de zomervakantie is er in beide orkesten weer volop plek voor nieuwe leden. Heeft u of kent u jeugdige muzikanten die wellicht geïnteresseerd zijn? Of heeft u gewoon zin in een muzikale zomeravond? Kom dan vooral luisteren.

Het concert begint om 19.30 uur in Villa Flora, Hoofdstraat 55 te Hillegom.
De zaal is open vanaf 19.00 uur.
Kaarten zijn te koop aan de zaal: €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (<12 jaar). Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer uw kaartje dan van te voren via jo@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl

Volg ons via Facebook (Symfonieorkest Bloembollenstreek) en Twitter (SymfonieorkestBBS).


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek