1 nov.2014 Studieweekend JUSO


Studieweekend JUSO13In het weekend van 1-2 november 2014 is het Juniorensymfonieorkest Bloembollenstreek (JUSO), op hun jaarlijkse orkestweekend geweest. Ditmaal was de bestemming niet zoals voorgaande jaren de Lage Vuursche maar Bergen aan Zee. Elk jaar mag het Juso nieuwe kinderen verwelkomen binnen het orkest en het orkestweekend is de ideale gelegenheid elkaar beter te leren kennen.
Daarnaast wordt er door de jonge muzikanten keihard gestudeerd op de nieuwe muziekstukken die zij krijgen voorgelegd door hun dirigent Marcus Vliegen. Dit jaar was het thema van James Bond verreweg favoriet bij de kinderen. Zaterdagochtend verzamelde de groep zich bij het Zeehuis in Bergen aan Zee. Verrast door een aangenaam zacht herfstzonnetje werd er niet alleen binnen gerepeteerd maar ook buiten verschillende activiteiten ondernomen zoals een fotospeurtocht door Bergen aan Zee.Studieweekend JUSO5

Zaterdagavond volgde de Bonte Avond waarbij de kinderen elk jaar weer voor verrassende acts zorgen. De kinderen konden o.a. genieten van een quiz, muziek en een ijzingwekkend spookverhaal. Daarna werden er nog gezamenlijk spelletjes gespeeld en tot in de late uurtjes lekker gedanst op de allerlaatste hits. Op zondag stond er nog een zandkastelenwedstrijd op het programma waarbij de kinderen op het strand in twee teams tegen elkaar strijden om het meest spectaculaire zandkasteel te bouwen.Om vier uur ’s middags volgde de afsluiting met een concertje voor alle ouders, familie en vrienden en volgde de terugreis, na een zeer geslaagd weekend, naar de Bollenstreek.

Nancy en Renske, coördinatie JUSO
Hieronder een selectie van de foto’s. Klik voor alle foto’s HIER.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek