14 nov.2014 Koninklijke onderscheiding


Onderscheiding Erik Waerts2Tijdens het jubileumconcert van Harmonievereniging Crescendo in Sassenheim, is dirigent Erik Waerts benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.Erik kreeg de onderscheiding uitgereikt uit handen van BurgeOnderscheiding Erik Waerts3meester Spruit van Lisse. In haar toespraak noemde zij de bijdrage die Erik heeft geleverd aan cultuur in Lisse en de regio.
Zij refereerde aan de feiten dat Erik 25 jaar dirigent is van het Leerlingenorkest van Crescendo en inmiddels meer dan 25 jaar dirigent van het Jeugdsymfonieorkest Bloembollenstreek. Ook is Erik dirigent van de leerorkesten in Amsterdam en de Haarlemmermeer. Hij is een inspiratie voor zijn orkesten en leerlingen, aldus de Burgemeester. Zij prees Erik voor zijn enorme en enthousiaste inzet voor muziek en cultuur. De vereniging feliciteert Erik van harte met deze zeer verdiende onderscheiding.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek