15 nov.2014 Concert met Sea Side Singers


Sea Side Singers24De Sea Side Singers bestonden in 2014 vijftig jaar. Om dit jubileum te vieren gaven zij een concert in de Muze in Noordwijk. Behalve een mix van repertoire uit de afgelopen 50 jaar werd ook de komische eenacter ‘Trial by Jury (de Bruid in de Rechtszaal)’ van A. Sullivan en W.S. Gilbert uitgevoerd.

Het Symfonie Orkest Bloembollenstreek nam de begeleiding van het koor voor zijn rekening in deze opera. De dirigent van het koort, Bob Berkemeier, deelde de volgende ervaring met ons:

“Met veel plezier denk ik terug aan ons fantastisch goed gelukte samenwerkingsconcert met mijn koor The Seaside Singers, plus solisten op zondag 16 november. Dank zij de mooie ondersteuning van de strijkers kreeg het droevige afscheidslied van Dido een extra indrukwekkende dimensie, de fluks ingezette begeleiding bij het vrolijke zeeliedenkoor maakte zoveel indruk dat de koorleden zelfs even vergaten in te zetten en de Bruid in de Rechtszaal werd een waar muziektheatraal feestje, waaruit bleek dat jullie orkest behalve concerteren in de concertzaal of de kerk ook heel alert, energiek en flexibel deze tak van muzikale sport kan beoefenen. Proficiat, veel dank en graag tot een volgend samenwerkingsproject !
Met muzikale groeten, en jullie en dirigent Paul veel fijne repetities en concerten toegewenst !
Bob Berkemeier, dirigent Seaside Singers. Bob Berkemeier
Hieronder een selectie van de foto’s. Klik voor alle foto’s HIER.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek