29 jan. 2017 Studieweekend JO


Auteur: Nikki de Buck

Lichte verwondingen door Halli Galli met het mes, sorry de bel op tafel. Gesprongen snaren- jaja hard gewerkt. Koude kamers, maar gelukkig ook warme bedjes. De kou, spaghettisnaren veroorzakend, is dan ook een zeer mooi bruggetje naar ons Italiaanse muziekmenu. Spelen achter de kam en trommelen op je mondstuk (want dat kan dus kennelijk ook- leve Rieteke!). Eric onvermoeibaar als altijd. En de achterste rij was ook heel gelukkig met hun kratjeā€¦

De oplettende lezertjes hebben aan het bovenstaande natuurlijk genoeg: het JO is weer op studieweekend geweest in de achtertuin van Bea. Hard gewerkt, maar ook hard gelachen, veel plezier gehad en niet te vergeten heerlijk gegeten – shout out naar Koos, Margriet en Nancy voor de goede zorgen!

Als er dan al een dompertje was, was het dat het concours niet doorgaat – in ieder geval niet dit jaar, maar wat in een goed vat zit verzuurt niet, toch? Jammer? Natuurlijk, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken. Veel te vroeg was het weer veel te laat en tijd om op te ruimen. Het was super. Volgend jaar weer!

Voor alle foto’s klik hier


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek