8 juli Muziekfeest!


Auteur: Renske Hamstra

Kom muziek maken en feest vieren,

Op vrijdag 8 juli vieren het JUSO  en JO het opleidings- en jeugdorkest van de vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek van 16.30-21.00 uur in De Drempel te Hillegom een muziekfeest.We willen het jaar afsluiten en nieuwe kinderen en jongeren ontmoeten om volgend jaar samen muziek  te maken, concerten te geven en op kamp te gaan.

Het JUSO  en JO nodigen alle kinderen van 6-14 jaar en alle jongeren vanaf 14 jaar in de Bollenstreek uit die een strijk- of blaasinstrument spelen. Ook blokfluiters en slagwerkers zijn welkom om met het JUSO en JO het muziekfeest te vieren.

We starten met de jongste groep om samen een aantal stukken in te studeren. Rond de klok van 18.00 uur  schuiven de JO leden met hun gastspelers aan om samen het feest in te luiden. Hierna gaan we met beide orkesten en alle gastspelers gezellig eten en feesten. Na de maaltijd is het de beurt aan het JO met  hun gasten om te laten horen en ervaren wat het is om in een echt symfonieorkest te spelen. De avond wordt rond de klok van 21.00 uur besloten met een hapje en een drankje

Dus, bespeel je een instrument en vind je het leuk om een keer in een orkest te spelen ? Geef je dan op via juso@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl.  Eerst liever even kijken ?  Dat kan ook tijdens onze generale repetitie op 1 juli van 16.45-18.00 uur van het JUSO en van 18.15-19.30 uur van het het JO in Floralis te Lisse.  Of kom naar ons slotconcert “Muziek ontmoet Kunst” dat we met de twee orkesten en leerlingen van het Fioretti geven op zaterdag 2 juli om 19.30 uur in het Fioretti college te Lisse. Wil je meer informatie over het concert en de orkesten? Kijk dan op onze website www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl. Elders op deze site vind je meer informatie over het concert, maak ook is er meer over het JO en het JUSO.

Download de poster


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek