Afsluiting crowdfunding project

Feat Img Symfonieorkest Bloembollenstreek Afsluiting Crowdfunding

In de aanloop naar de finale van het Nationaal Concours voor Jeugdorkesten, is er een crowdfunding actie opgestart ten behoeve van het JO en het JUSO. Doel was het JO van “hoody’s” met logo te voorzien, zodat men tijdens de finale duidelijk herkenbaar zou zijn. Het JUSO wil heel graag herkenbaar zijn tijdens het juniorsymfonie orkesten spektakel in het Archeon (24 juni) door middel van T-shirts met het logo. De crowdfunding actie is inmiddels afgesloten en was een groot succes, mede door de inzet van onze webmaster, die hiervoor wat speciale “plug-ins” heeft geïnstalleerd. Er werd ruim €600 opgehaald, waarbij ook SOB leden zich volledig solidair verklaarden met de JO en JUSO collega’s en hun steentje ruim bijdroegen! Dankzij een zeer genereuze anonieme gift heeft het JO inmiddels de beschikking over de zo gewenste hoody’s. Ondanks de hitte waren sommige leden niet uit hun hoody te slaan! Hoezo trots?

Wij hebben nu nog ruim €300 voor de T-shirts voor het JUSO over, dus die gaan er ook komen!

Voor de oplettende lezers: het derde doel, het huren van een bus om het JO naar de Doelen te brengen is niet bereikt, maar wie maalde daarom toen we met zijn allen in onze hoody in de trein zaten!

Vrijdag 1 juni zijn de 6 vrijkaartjes voor het zomerconcert tijdens een kleine feestelijke ceremonie verloot onder de deelnemers aan de actie. Tevens gaat er contact opgenomen worden met diegenen die €25 of meer bijgedragen hebben. Zij zullen worden uitgenodigd als onze gast bij een repetitie van één van onze geweldige orkesten naar keuze.

De lootjes worden getrokken!

De lootjes worden getrokken!


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek