Crowdfunding project voor het JO en JuSo!


Er komen een paar spannende maanden voor onze vereniging aan!

Onze jongste muzikanten (JUSO) doen in Juni mee aan het een nationaal spektakel voor junior symfonie orkesten in het “Archeon” in Alphen.

Onze jeugdleden (JO) hebben zich via een voorronde in Ede geplaatst voor de finale van het nationaal concours voor Jeugd symfonie orkesten op 26 Mei in de Doelen in Rotterdam.

Wat zou het fantastisch zijn als al onze leden goed herkenbaar zijn! Vandaar dat wij via deze weg uw hulp zoeken bij het financieren van T-Shirts voor onze Junioren en Hoodies voor de Jeugd. Zowel T-Shirts als Hoodies worden voorzien van ons mooie logo.

Om in Rotterdam te komen zouden wij heel graag een bus huren om te voorkomen dat onze leden met hun mooie (en dure) instrumenten plat gedrukt worden in de trein.

Alles bij elkaar zijn wij d.m.v. crowdfunding op zoek naar een €1.000. Wij weten dat dit een groot bedrag is, maar heel vele handen maken licht werk…

U kunt ons al steunen met €5. Voor elke €5 waarmee u ons steunt, ontvangt u een lot. Per €100 opbrengst wordt er een gratis concertkaartje voor het Slotconcert van juni 2018 verloot!

DOET U OOK MEE? KLIK HIER!!

In dit filmpje kunt u zien wat het JuSo te wachten staat, en waarvoor ze uw steun zo hard nodig hebben:


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek