Ensembles

Binnen de vereniging zijn meerdere ensembles acties.
Het Jacoba van Beieren ensemble (volwassenen) en het JO/JUSO ensemble (jeugd).

Jacoba van Beieren ensemble
Open podium8Dit is een strijkers-ensemble en bestaat uit leden en ex-leden van de vereniging. Het ensemble heeft een bezetting van 1e en 2e violen, altviool en cello. Ze komen ongeveer iedere zes weken bij elkaar voor een repetitieavond op een locatie in Voorhout. Het ontspannen met elkaar muziek maken staat bij de repetitie op de voorgrond, maar er wordt wel hard en serieus gerepeteerd.
Het ensemble kan nog nieuwe leden gebruiken. U kunt zich aanmelden via het Secretariaat.
U kunt gerust een aantal keren komen meespelen om te beoordelen of het u bevalt. U bent van harte welkom.

Het JO/JUSO ensembleJUSO ensemble1
Het ensemble bestaat uit leden van het Jeugd- en Juniorensymfonieorkest Bloembollenstreek en heeft een wisselende samenstelling. Per project wordt een groep samengesteld en starten de voorbereidingen en repetities. Doorgaans wordt voor dit ensemble speciaal muziek gearrangeerd.

Informatie
Heeft u vragen over één van onze ensembles, wilt u lid worden van een ensemble, of wilt u het ensemble inhuren voor een optreden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via het contactformulier.
Mocht u belangstelling hebben om het ensemble in te huren voor een optreden dan moet u rekening houden met een voorbereidingstijd voor het ensemble van minstens 6 weken.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail