Highlights bestuursvergadering 26 november 2019

2018 11 01 Highlights Bestuursvergadering

Door alle werkzaamheden rond de ALV op 14 oktober j.l. heeft de bestuursvergadering iets langer op zich laten wachten, maar op 26 november zijn we weer bij elkaar geweest. Voor Miriam Koomen de eerste keer officieel in functie, maar helaas nog zonder een opvolger van Hans de Buck, die zijn functie als PR coördinator helaas beëindigd heeft. We zijn er nog niet in geslaagd een opvolger te vinden, zodat de vacature nog bestaat. Als je denkt, dat je de vereniging in dit opzicht kunt helpen, schuif dan eens aan bij een bestuursvergadering, je bent van harte welkom.

Evaluatie en planning van diverse evenementen

Op 19 september heeft het JO onder leiding Dick Hesselink een spetterend optreden verzorgd bij de opening van de Harddraverij Feestweek van Lisse. Een uitgebreider verslag is te vinden op onze site.

Op 9 november gaf het SOB in Noordwijk het najaarsconcert en het JUSO heeft op 29 november de bekende Pepernoteninstuif georganiseerd. Alle orkesten zijn dus druk bezig geweest en met het Kerstconcert van het JO op 21 december in de Engelbewaarderskerk te Lisse sluiten we een geslaagd najaarsseizoen af. We zijn heel blij, dat het Ondernemersfonds Lisse een subsidie ad € 600 ter beschikking heeft gesteld voor dit gratis concert, waarvan de vrijwillige bijdragen gedoneerd worden aan de Voedselbank te Lisse.

Voor het voorjaar zijn we nog bezig met het vinden van een geschikte locatie voor het Tulpenconcert en ook het SOB is nog aan het zoeken naar een locatie voor het voorjaarsconcert, waar o.a. het Eerst pianoconcert van Brahms uitgevoerd zal worden.

Verder zijn we uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de 4 mei herdenking en we zijn uitgenodigd om aan een evenement rond de taptoe in Hoofddorp deel te nemen, waar ook een Flashmob met de Boléro van Ravel georganiseerd zal worden.

We zijn nog aan het bekijken of we invulling kunnen geven aan de Landelijke Kindermuziekweek, die van 27 maart tot 5 april plaats vindt.

Externe contacten

De voorzitter en de penningmeester hebben op 31 oktober de Beursvloer te Lisse bezocht. Hier komen ondernemers en verenigingen c.a. vrijwilligers samen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Er is ons een aanbod gedaan voor incidentele repetitie/concertruimte, maar we zijn daarover nog in onderhandeling.

Beleidsplan

Het beleidsplan krijgt steeds meer vorm. Er is een verslag opgesteld n.a.v. de gesprekken die met SOB leden zijn gehouden en dat zal binnenkort verder geëvalueerd worden, bij het JO zullen tijdens het komende studieweekend opnieuw gesprekken plaats vinden, omdat er door het wisselen van dirigent misschien toch andere punten naar voren kunnen komen.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek