Highlights bestuursvergadering 28 juli 2020

Sfeerfoto Symfonieorkest Bloembollenstreek

Zelfs in de vakantieperiode is jullie bestuur nog bijeen geweest en dit keer zelfs live. Bij Miriam op het terras was het, inclusief inachtneming van de 1,5m, prima toeven.

Het was heel fijn om elkaar weer eens rechtstreeks te spreken, zonder tussenkomst van teams, zoom of andere geweldige tools die we met zijn allen zo zijn gaan waarderen. Echter, helaas wordt de agenda er nog steeds niet vrolijker op.

Repetities

Gelukkig kunnen JUSO en JO wel weer repeteren, maar een concert zit er voorlopig nog niet in. Hun enthousiasme om toch naar de repetities te komen zegt naar onze mening iets over de vitaliteit van onze vereniging. De feestelijkheden rondom de Harddraverij zijn dit jaar heel erg ingeperkt en het openingsconcert is vervallen. Het JO is wel benaderd om volgend jaar weer een bijdrage te leveren. Laten we hopen, dat tegen die tijd alles weer normaal is.

Het JUSO heeft een concert zonder publiek gegeven in Floralis. De kinderen hadden hun mooiste kleren aan, de opname is te zien op onze site en op facebook, had je het al gezien?

Voor het SOB is de naaste toekomst zelfs nog iets ongewisser. We hopen binnenkort met meer informatie omtrent repertoire en repetitieruimte te komen.

Jaarrekening

Tijdens de vergadering is de voorlopige jaarrekening 2019-2020 besproken, we eindigen dit jaar met een tekort van ca. € 400, terwijl het begrote tekort ruim € 1.900 was. We missen natuurlijk de inkomsten van de concerten, maar we hoefden vanaf maart ook geen zaalhuur te betalen. De definitieve jaarrekening zal na goedkeuring door de kascommissie op de eerstvolgende ALV gepresenteerd worden (zie vorige highlights voor wat betreft de planning).

Grote Clubactie

De Grote Clubactie zal dit jaar anders georganiseerd worden. De kinderen krijgen naast de gewone loten briefjes mee, die ze in brievenbussen kunnen stoppen met het verzoek online loten ten gunste van onze vereniging te kopen. Voor grootouders, ooms, tantes, etc kunnen de gewone loten gebruikt worden, de huis- aan huisverkoop gaat dus anders.

Door alle Corona perikelen hebben wij als bestuur helaas onze leden weinig kunnen spreken. Mochten jullie vragen, opmerkingen of anderszins hebben, aarzel nog minder dan normaal om contact met ons op te nemen.

Onze e-mail adressen zijn:
Dick Bijlsma voorzitter@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl
Jan Wind info@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl
Miriam Koomen secretariaat@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl
Ingrid van Oeffel penningmeester@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl

Het Bestuur


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek