JUSO en JO treden op in de Fantastisoos

Concert Fantastisoos Jo En Juso Symfonieorkest Bloembollenstreek

In de maand december hebben het JUSO en het JO een pietenconcert en een kerstconcert gegeven in de Fantastisoos in Oegstgeest. Dit is een soos van ’s Heeren Loo voor verstandelijk gehandicapten. Op zatermiddag worden daar regelmatig muzikale activiteiten georganiseerd.

De bezoekers van de Soos zijn op 1 december en 15 december getrakteerd op een prachtig repertoire van bekende en minder bekende sinterklaas- en kerstliedjes. Bij de meest bekende liedjes deed het publiek, ieder op zijn eigen manier, enthousiast mee. Halverwege het concert was er even tijd voor een drankje met wat lekkers. Ook voor onze leden hadden de begeleidsters van de soos allerlei lekkers klaargezet. Uiteraard is daar gretig van gesmuld.

We kunnen terugkijken op twee hele leuke concerten: het was bijzonder om te zien hoe blij de mensen daar van de muziek worden. Maar ook, zo vertelden de begeleidsters, hoe enkele van de bezoekers soms erg luidruchtig kunnen zijn, maar tijdens deze concerten juist helemaal rustig en ontspannen zaten te luisteren. Het blijft toch indrukwekkend om te zien en horen wat muziek met mensen kan doen.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek