Kamermuziekmiddag 29 juni 2019

2019 06 29 Stijkers En Dwarsfluit Met Gastdirigent Peter Kamermuziekdag Symfonieorkest Bloembollenstreek

Afgelopen zaterdag hebben de leden van onze drie orkesten gezamenlijk het seizoen 2018-2019 op een feestelijke manier afgesloten in het Leeuwenhorst College in Noordwijkerhout

In de loop van de middag druppelden verschillende groepjes leden het schoolgebouw binnen om in de verschillende lokalen te werken aan een door hen zelf gekozen muziekstuk. Al gauw kwamen de muzikale klanken je uit alle hoeken van de school tegemoet. Na een pauze met een verfrissend drankje en heerlijke taarten was het aan het eind van de middag tijd om het resultaat van die middag aan het publiek te presenteren. Het publiek bestond uit de leden zelf en hun familie.

Het niveau van de muziek die werd gespeeld was indrukwekkend. Het repertoire zeer divers. Van Mozart tot Gershwin en van gametunes tot oosterse muziek. En hoewel de temperatuur in de zaal bijna het kookpunt naderde maakte het enthousiasme waarmee het evenement door de deelnemers werd ervaren deze middag tot een groot succes.

Na afloop van het concert was er nog volop mogelijkheid om met elkaar na te praten onder het genot van heerlijke gerechten, die door de deelnemers zelf waren meegebracht.

We kijken terug op een zeer geslaagde middag, waarbij al wat voorzichtige samenwerkingsverbandjes ontstonden tussen leden uit de verschillende orkesten. We hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Dus wat ons betreft is deze middag zeker voor herhaling vatbaar.

Voor nu wensen we alle leden een heel fijne zomer en kijken we ernaar uit iedereen na de zomervakantie weer terug te zien.

 


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek