Kerstgroet 2020

2018 12 20 Kerstgroet Voorzitter Symfonieorkest Bloembollenstreek

In het afgelopen jaar hebben we geen uitvoeringen en concerten kunnen geven. Daarom ontvangen jullie muzikale kerstgroeten van alle drie orkesten. Het SOB speelt een Kerst medley gecomponeerd door Paul van der Reijden en op de maandag voor de nieuwe lockdown opgenomen. Het JUSO speelt “Let it snow” en het JO speelt “We wish you a Merry Christmas”. Alle drie filmpjes staan binnenkort op de website van de vereniging.

We hebben allemaal een moeilijk jaar achter de rug met talloze veranderingen en belemmeringen. Als je dat filmpje van het SOB bekijkt zie dat ook terug bij het orkest, ver uit elkaar zitten, mondkapjes aan de standaard en dik aangekleed want de ramen staan open. Vooral bij het SOB zijn er leden zijn die vanaf maart niet hebben kunnen spelen. Het JO en JUSO hebben dankzij de inzet van de dirigenten en coördinatoren gelukkig veel kunnen repeteren, zelfs tijdens de lockdowns.

We hebben als vereniging wel bewezen dat we flexibel zijn. Ik wil vooral de coördinatoren en vrijwilligers bedanken voor het vele werk dat ze hebben verricht : verandering van oefenzalen, veranderingen van programma, steeds wisselende protocollen, dan weer even stoppen en daarna weer doorgaan, bladmuziek transponeren/herschrijven en nog veel meer.

Ik wil ook graag alle organisaties en personen die ons financieel hebben bijgestaan. We zijn alle donateurs bijzonder dankbaar voor hun bijdragen. Verder willen we ook graag nog het ondernemersfonds van de gemeenste Lisse bedanken voor de genereuze bijdrage voor de exploitatie van het seizoen 2020/2021.

Ik hoop van harte dat alles in 2021 langzamerhand weer te goede keert. Met die hoop wens ik jullie een fijne Kerstmis en een goed nieuw jaar. En vergeet vooral niet dat we er zijn om met plezier muziek te maken en te beluisteren.

Dick Bijlsma

Kerstgroet JuSo

Kerstgroet JO

Kerstgroet SOB


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek