Kerstgroet 2022

Kerstgroet Sob

Op naar 2023

De afgelopen maanden heb ik jullie, in het verslag van de voorzitter bij de Algemene Leden Vergadering en in de nieuwsbrieven, al op de hoogte gesteld van het wel en wee van onze vereniging in het afgelopen jaar.
Nu is er de gelegenheid om weer eens vooruit te kijken.

De toekomst ziet er voor de orkesten goed uit. Het JUSO groeit. Het JO is zich aan herstellen en het SOB is mooi stabiel. Alle orkesten zijn volop bezig met de nieuwe programma’s voor 2023.
De wisseling van coördinatoren bij JO en JUSO zijn voorspoedig verlopen en we zijn druk bezig om een nieuwe dirigent te zoeken voor het JO.

Het gaat dus goed met ons doel om muziek en het spelen van muziek te promoten. Muziek is voor luisteraars en uitvoerenden heel belangrijk voor de ontspanning. Het leert je luisteren en samenwerken. Maar om dit doel te blijven nastreven is het wel van belang dat ook de vereniging als organisatie kan blijven bestaan. En daarvoor is er naast spelers en luisteraars ook een bestuur nodig.

Het bestuur is nog steeds onderbezet en werkt nu al 3 jaar zonder conflicten en in goede sfeer samen met de coördinatoren. Misschien dat u met deze wetenschap eens wil nadenken over uw bijdrage aan de toekomst van onze Vereniging want zonder bestuur gaat dat niet lukken. We hebben eind dit jaar 3 nieuwe bestuursleden nodig. Ik kan jullie verzekeren dat het dankbaar werk is.

Ik wil op deze plaats alle leden, vrijwilligers, coördinatoren, dirigenten, docenten, donateurs en bezoekers van onze concerten/uitvoeringen van harte bedanken voor hun steun.
Namens het bestuur wens ik jullie allen prettige (muzikale) kerstdagen en een voorspoedig 2023

Kerstboom

Dick Bijlsma
voorzitter Symfonieorkest Bloembollenstreek


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek