Op de Algemene Ledenvergadering van 25 September j.l. presenteerde het bestuur van Symfonieorkest Bloembollenstreek vol Bannertrots een nieuw logo voor de vereniging. Het logo is geïnspireerd op de opstelling van een symfonieorkest in fleurige kleuren die passen bij de Bollenstreek.
Zo refereren de stipjes niet alleen aan de muzikanten, maar ook aan de bollenvelden. Het puntje op de i (in Symfonieorkest) is tevens de dirigent. Voor het ontwerp is het bureau Windkracht 10 in Rijpwetering ingeschakeld.
Behalve een nieuw logo is er ook een banner ontworpen. Deze prachtige banner zal voortaan te zien zijn bij activiteiten van onze vereniging.

Logo Symfonieorkest PNGNaast een nieuw logo staat een ander bijzonder moment in de geschiedenis van Symfonieorkest Bloembollenstreek voor de deur: in het najaar 2016 bestaat de vereniging namelijk 40 jaar. Dit zal gevierd worden met allerlei activiteiten, georganiseerd door een speciaal opgerichte jubileumcommissie. Het oude logo van de vereniging heeft 40 jaar dienst gedaan. Als het aan het bestuur en de leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek ligt, zal het nieuwe logo dit minstens evenaren.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek