JUSO-openrepetitie-31mei-floralis

Ben je benieuwd of het leuk is om muziek te maken samen met een hele grote groep kinderen tussen de 6 en 13 jaar in een echt orkest? Onze vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek nodigt je uit om het gratis eens een keer te proberen. De open repetitie op vrijdag 31 mei begint om 16.30 in Cinema Floralis in Lisse, en eindigt om 18 uur. Het is een laagdrempelige, gezellige en vrijblijvende activiteit, die iedere jonge en enthousiaste instrumentalist (van alle niveaus) nog lang zal heugen!

Onze gastspelers worden tijdens deze repetitie begeleid door onze professionele dirigent Marcus Vliegen en iedereen krijgt ook een maatje binnen het orkest aan wie ze vragen kunnen stellen. Samen studeren we nieuwe muziek in. De middag sluiten we af met een echt mini-concert voor onze ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en iedereen die verder geïnteresseerd is.

Het Juniorenorkest bestaat op dit moment uit 30 kinderen tussen de 6 en 13 jaar uit de hele Bollenstreek (en zelfs daarbuiten). Alle symfonische instrumenten zijn welkom bij ons, dit zijn onder andere: cello, contrabas, viool, fagot, klarinet, trompet, trombone, bariton, dwarsfluit, hobo en saxofoon, maar ook harp en slagwerk. Aanmelden voor de open repetitie kan via juso@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl