Pannenkoekenfeest bij het JuSo!

2018 07 06 Juso Pannenkoekenfeest Mooie Setting Voor Concert

Op vrijdag 6 juli heeft het juniorenorkest (JUSO) het seizoen, geheel volgens traditie, afgesloten met het pannenkoekenfeest. Dit keer hadden we een prachtige locatie tot onze beschikking in Noordwijkerhout. Samen met het schitterende weer en stapels heerlijke pannenkoeken waren alle ingrediënten aanwezig voor een oergezellig feest.

Nadat de meeste kinderen en hun ouders gearriveerd waren, werden de instrumenten uitgepakt en namen de kinderen en Marcus plaats in hun vertrouwde orkestopstelling. Het publiek kon op de meegebrachte picknickkleedjes en onder het genot van een drankje nog eenmaal luisteren naar een greep uit de “hits” van het afgelopen jaar. Het publiek bestond uit familie van onze leden, maar ook uit kinderen die geïnteresseerd zijn om volgend jaar lid te worden van ons orkest.

Toen de magen langzaam begonnen te rammelen werden de stapels pannenkoeken naar buiten gebracht en was het smullen geblazen. In een recordtempo waren de stapels pannenkoeken teruggebracht tot wat lege borden met slechts enkele kruimels. Gelukkig was er ook nog heerlijk fruit en verse salades. Terwijl de ouders uitgebreid konden bijpraten, vermaakten de kinderen zich uitstekend op het uitgestrekte landgoed. Er werd getafeltennist en er is menig potje kubb gespeeld.

Na nog een ijsje als afsluiter vertrok iedereen langzaam weer richting huis. We kunnen terugkijken op een waardige afsluiting van een mooi en gezellig seizoen.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en kijken ernaar uit elkaar weer terug te zien op vrijdag 31 augustus.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek