13 mrt. 2017 SOB repeteert met soliste


Op 13 maart j.l. repeteerde het Symfonie Orkest Bloembollenstreek o.l.v. Paul van der Reijden met soliste Rianne Schoemaker voor het Concert op 8 april 2017.
Het solo-instrument van dit Voorjaarsconcert is een instrument dat niet vaak te horen is in de rol van solist: de trompet. In het trompetconcert van Hummel komen echter alle facetten van dit koperinstrument voorbij. Dit virtuoze en vrolijke muziekstuk staat dan ook steevast op de lessenaar tijdens de eindexamenopdracht voor trompettisten in spé op conservatoria. Dit was ook het geval voor de soliste Rianne Schoemaker. Door haar geweldige uitvoering op haar bachelorexamen van Hummels trompetconcert mocht ze aan haar huidige opleiding beginnen, een master klassiek trompet op het Conservatorium van Amsterdam. Ook is Rianne in haar nog jonge carrière al trompettiste van het jong Nederlands Blazers Ensemble geweest.
Heeft u al kaarten voor dit concert en voor het Tulpenconcert op 25 maart? Ga naar de webwinkel en profiteer van de korting in de voorverkoop.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek