SOB zoekt strijkers


Strijkers gezocht voor Symfonie Orkest Bloembollenstreek (SOB)

Speelt u een strijkinstrument en zoekt u naar een leuk symfonieorkest? Dan is het Symfonie Orkest Bloembollenstreek (SOB) iets voor u! Dit volwassenenorkest van de amateurvereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek is namelijk per direct op zoek naar met name altviolisten, maar ook violisten, cellisten en contrabassisten.

Het orkest houdt zich bezig met een klassiek repertoire dat speelbaar is maar tegelijkertijd uitdaging biedt. Zo bestaat het programma voor het komende concert op 11 november 2017 uit The Banks of Green Willow van George Butterworth, Vioolconcert no. 1 van Max Bruch met soliste Maria Milstein en Symfonie no. 7 van Ludwig van Beethoven.

Tijdens de meeste projecten werkt het orkest samen met inspirerende solisten uit de professionele muziekwereld. Zo heeft het SOB al opgetreden met o.a. celliste Maya Fridman, hoboïst Arthur Klaassens, violiste Merel Vercammen, sopraan Klaartje van Veldhoven en pianist Artem Belogurov.

Onder leiding van dirigent Paul van der Reijden repeteert het SOB iedere maandagavond (19.30-22.00 uur) in het cultureel centrum Floralis in Lisse.

Bent u al enthousiast? Meldt u zich dan aan bij onze co├Ârdinatoren via e-mail. U wordt van harte uitgenodigd om een aantal repetities op proef mee te spelen. Meer weten over het SOB? Kijk dan op de pagina over het SOB

We hopen u gauw te kunnen verwelkomen in ons orkest!


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek