Sponsorkliks

Er bestaat een nieuwe manier om onze vereniging financieel te steunen, zonder dat het jou iets kost.

Zoals iedereen inmiddels wel weet, is het voor alle verenigingen in Nederland tegenwoordig moeilijk de eindjes aan elkaar te knopen en onze vereniging vormt daar helaas geen uitzondering op. Het is ons streven om de contributie voor leden zo laag mogelijk te houden, zodat samen muziek maken voor iedereen bereikbaar blijft. Daarom zijn we constant op zoek naar mogelijke extra bronnen van inkomsten.

Sinds kort is er een extra mogelijkheid om ons te helpen middels Sponsorkliks, dit werkt als volgt: er staat een “banner” op onze site (onderaan op iedere pagina). Via deze banner kom je op een startscherm wat toegang geeft tot talloze internetwinkels, zoals b.v. Bol.com, Bart Smit, Blokker, Coolblue, MediaMarkt, Thuisbezorgd etc. etc. Dit start scherm geeft de mogelijkheid te zoeken op categorieën en na een keuze gemaakt te hebben kom je op de ‘normale’ site van de internetwinkels met exact dezelfde prijzen als via rechtstreekse benadering.

Als je via deze route je internetaankopen doet krijgt onze vereniging commissie. Op het startscherm van de winkels wordt aangegeven hoeveel commissie er berekend wordt, wij krijgen daar 75% van. Laat je een maaltijd via Thuisbezorgd komen dan krijgen we € 0,75, als je via MediaMarkt een nieuwe televisie koopt levert dat al gauw € 10,– op.

Het kost je helemaal niets extra en het is ook geen extra moeite!! Het is alleen belangrijk dat je deze route kiest en het levert nog meer voordeel op als je familieleden, vrienden, buren, kennissen etc. weet te overtuigen om ons ook op deze manier te steunen.

Leuke bijkomstigheid is, dat iedereen te allen tijde kan zien hoeveel commissie er al is toegekend. De eerste bedragen zijn al binnen! Je kan zien of jouw aankoop verwerkt is en hoeveel dat heeft opgeleverd. Op het overzicht worden alleen de winkels en de bedragen genoemd, er is voor niemand te zien wie de aankoop heeft gedaan (behalve voor de webshop uiteraard), dus je privacy is gewaarborgd!

We hopen van harte dat jullie er aan mee willen werken om op deze wijze de financiële positie van onze vereniging te versterken.

Als je iets wilt aan kopen, dan kun je óf via de paarse banner onderaan de homepage op onze website (www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl), waar je tevens al het laatste nieuws over onze mooie vereniging vindt, óf gewoon direct via de website van Sponsorkliks.

Wij hopen dat iedereen even enthousiast is als wij en dat er ook enthousiast gebruik gemaakt zal worden van deze mogelijkheid.

Het resultaat wordt uiteraard nog mooier als je vrienden, bekenden, familie, ooms en tantes, kortom iedereen die ons een warm hart toedraagt op deze mogelijkheid wilt wijzen.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail