Verslag JO Studieweekend 2021

Jo Studieweekend 2021 Featimg

Het JO studieweekend werd dit jaar op 9 en 10 oktober gehouden in het Teylingen college locatie Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Dit in plaats van het jaarlijkse weekend in Lage Vuursche.

Er is enorm hard gerepeteerd deze afgelopen 2 dagen ,o.a. voor het aankomende concert dat samen met Crescendo Sassenheim op 13 november gegeven gaat worden in het Floralis theater in Lisse.

De sfeer zat er zoals gewoonlijk goed in! Tussen de repetities door werd er gezellig gekletst, weerwolven gespeeld en natuurlijk ook geluncht en ‘s avonds pizza’s gegeten. De eerste repetitiedag werd afgesloten in “All American Bowling” met een gezellig potje bowlen en de winnaar was onze dirigent Dick Hesselink met 199 punten!!

Zondag ochtend zijn de Jo leden, na een nachtje in eigen bed, weer om 10 uur gestart met repeteren.

Ook was er weer een lunch, tosti’s left over pizza puntjes , brood etc…De koppies gingen daarna wel van vermoeidheid een beetje hangen maar de bikkels gingen gewoon door .Om 14.45 werden de coordinatoren uitgenodigd om te komen luisteren naar hun zelf gecomponeerde muziekstuk,een perfecte afsluiting van een erg gezellig en geslaagd studieweekend 2021!!

Jo Studieweekend 2021 Agenda

Meer foto’s kun je vinden in het Google Foto Album

Jo Studieweekend 2021 Bowlen


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek