Verslag Pepernoteninstuif 2 december 2022

Perpernoten Instuif 2 Juso 2 12 22

Op vrijdag 2 december vierde het Junioren Symfonieorkest Bloembollenstreek hun Sinterklaasfeest met een heel vrolijke muziekmiddag in ‘t Poelhuys in Lisse. Maar liefst 41 kinderen repeteerden samen voor een Sinterklaasconcert!

Deze zogenaamde Pepernoteninstuif is een jaarlijks evenement bij het Juniorenorkest Bloembollenstreek. Het nodigt elk jaar alle kinderen die een instrument bespelen uit om mee te doen…met het spelen van Sinterklaasliedjes.

Dirigent Marcus Vliegen leidde hen door de meest bekende melodietjes. De huidige leden van het orkest, versterkt met maar liefst 16 instuivers speelden op volle kracht! Violen, celli, harp, piano, fagotten, klarinetten, saxofoon, hoorn, blokfluiten en een drummer speelden mee.

Tijdens het concert voor familie en vrienden werd het orkest verrast met een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten, die ook nog even probeerden het orkest te dirigeren. Alle kinderen liepen na afloop tevreden en blij naar buiten met een klein cadeautje, veel te vertellen en mooie herinneringen.

Perpernoten Instuif 1 Juso 2 12 22


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek