21 juni Zomerconcert JUSO en JO

2019 06 21 Poster Zomerconcert Symfonieorkest Bloembollenstreek

Om het verenigingsjaar af te sluiten geven de twee orkesten met de jongste leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek op zaterdagavond 21 juni om 19.30 uur een Zomerconcert in Villa Flora te Hillegom.

Het Junioren Symfonieorkest Bloembollenstreek (JUSO) o.l.v. Marcus Vliegen en het Jeugd Symfonieorkest Bloembollenstreek (JO) o.l.v. Dick Hesselink zullen deze avond een breed scala aan muziekstukken vertolken. Het programma houden we nog even geheim!

Het Zomerconcert is niet alleen een uitgelezen kans om van mooie muziek te genieten, maar ook om de twee orkesten beter te leren kennen: Beide orkesten zijn namelijk op zoek naar nieuwe leden. Speel je een instrument en ben je tussen de 6 en 13 jaar? Dan is het JUSO misschien iets voor jou. Na de zomervakantie kunnen nieuwe leden instromen. Het JO is op zoek naar blazers en strijkers tussen de 12 en 25 jaar. Na het jaarlijkse openingsconcert van de feestweek in Lisse in september, kunnen nieuwe leden via een auditie tot het orkest toetreden. Ben je benieuwd of het spelen in een van onze orkesten wat voor je is? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om op een van onze repetities te komen kijken en luisteren!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop voor het zomerconcert op onze website: www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl.

Of volg ons via Facebook (Symfonieorkest Bloembollenstreek) en Twitter (SymfonieorkestBBS).

Wilt u gelijk kaarten bestellen en profiteren van de voorverkoopkorting? Ga dan naar onze webwinkel!

We zien u graag op 21 Juni in Villa Flora in Hillegom
Adres: Hoofdstraat 55, Hillegom
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur

Voor het concert nog een lekker hapje eten? Speciaal voor deze avond biedt Villa Flora een dagschotel aan voor € 11,50 per persoon. Reserveren kan via hotelvillaflora.nl/restaurant-hillegom.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Symfonieorkest Bloembollenstreek